Forest School

Shortlisted competition to provide a new media centre to be known as the Martin Wing. 

London, UK
2011
Sector: Education
Client: Forest School
Project Status: Competition
Budget: £2M

The proposal is sited in an existing play area for the infants school- it was therefore decided to elevate the new building to allow for playspace and existing routes between scattered building to be mainainted. This gives the air of a viewing pavilion and is orientated over the playing fields, merging inside and outside space and allowing for crossover of uses. The transparency of the glass tube cladding aimed to dematerialise the building when viewed from the common, maintaining the sense of a view through to the fields beyond.


Gianni Botsford
Architects

Work

Projects by sector

Projects by status


About Gianni Botsford Architects

 

Read more

Contact

Gianni Botsford Architects Ltd
Unit 212, Kindred Studios
18 Saltram Crescent
London W9 3HW

map

T +44 (0)20 7434 2277
E info@giannibotsford.com